Over Toverland

Home » Over Toverland

Het park

Toverland is een Besloten Vennootschap en een werkmaatschappij van de Gelissen Group. Het attractiepark heeft een oppervlakte van circa 35 hectare, waarvan ongeveer 2 hectare overdekt. Toverland ligt in het Noord-Limburgse Sevenum, tussen Eindhoven en Venlo. Het masterplan van Toverland voorziet erin dat het park nog tot minimaal 100 hectare kan uitbreiden.

Het grote voorbeeld voor de directie is het themaresort ‘Europa-Park’ in Zuid-Duitsland. Dit park ontvangt jaarlijks meer dan 5 miljoen bezoekers en is het best gewaardeerde park van Europa. De enorm hoge waardering dankt dit familiebedrijf aan een unieke combinatie van gastgerichtheid, liefde voor detail, uitmuntende horeca- en hotelfaciliteiten, een zeer breed en gevarieerd aanbod aan attracties en shows en vooral een overal zichtbare passie voor de gasten en de business.

Het is dan ook de visie van de directie van Toverland dat alleen échte kwaliteit wint en dat daaraan geen concessies gedaan mogen worden.

Het is de bewuste strategie van de directie geweest om er eerst voor te zorgen dat Toverland de naam ‘attractiepark’ waardig is. Door gestaag te investeren in een breed aanbod van kwalitatief goede en onderscheidende attracties is dat gelukt.

Middels de laatste uitbreidingen, het entreegebied ‘Port Laguna’ (2018) en het themagebied ‘Avalon’ (2018 en 2023), laat Toverland zien dat ze de weg heeft ingeslagen richting volwaardig themaresort.